Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید پزشکی با بیان اینکه در حوزه سلول‌های بنیادی در منطقه سرآمد هستیم، گفت:‌ درسال ۲۰۵۰ در برخی شرایط شغلی و سنی طول عمر بشر به ۱۱۵ سال می‌رسد.

به گزارش قدس آنلاین، علیر ضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع دانشجویان استعداد های درخشان و برتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آخرین وضعیت سرعت انتقال اطلاعات در جهان، گفت: اطلاعات در دنیا به صورت برق آسا رد و بدول می‌شود و امروز روزانه ۵ میلیارد سرچ در گوگل اتفاق می‌افتد و پیش بینی می‌شود در یکی دو سال آینده این میزان نیز تغییر پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سیر تغییرات و تحولات زیاد در تولید اطلاعات مختلف در جهان در مدت پیدایش بشر، ادامه داد:‌از ابتدای وجود بشر تاکنون ۹۰ درصد اطلاعاتی  که بشر کسب کرده مربوط به دو سال اخیر بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به سیر تکامل رسانه و انتشار اطلاعات، خاطرنشان کرد: وقتی رادیو وارد عرصه ارتباطات شد ۱۹ سال طول کشید تا ۵۰ میلیون مخاطب پیدا کند و این در تلویزیون ۱۲ سال طول کشید اما فیس بوک در طول تنها دو سال ۵۰ میلیون  مخاطب را در جهان پیدا کرد.

زالی با بیان اینکه برخی اپلیکیشن‌ها فعلی حتی گیم در سال گذشته در مدت ۱۹ روز ۵۰ میلیون مخاطب پیدا کردند، بیان داشت: ما در دنیای اطلاعات و دیجیتال غوطه ور شده‌ایم.

وی با بیان اینکه چهره آینده سلامت در دنیا به سمت پزشکی ژرف اندیش می‌رود، ابراز کرد:  امروز دامنه و سرنوشت پرسونال مدیسین یا پزشکی شخصی رو به گسترش است؛ به طوری که دارو در دو بیمار  فرق خواهد کرد و در آینده نه چندان دور می‌توان آزمایش کرد که یک فرد در چند سال آینده چه سرطانی را مبتلا خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سرعت پیشرفت علم در حوزه های مختلف مانند پزشکی بسیار زیاد است، گفت: اکنون ایجاد آزمایشگاه روی تراشه شدنی است و قرار است دانشجویان پزشکی روی چنین شرایطی کار کنند.

وی متذکر شد:‌پیش بینی می‌شود تا ۵ سال آینده تمام سرمایه گذاری‌های بخش اعظمی از حوزه‌های مختلف پزشکی و غیره  به سمت هوش مصنوعی حرکت کند.

زالی با بیان اینکه ۷۵ درصد هوش مصنوعی در اختیار آمریکا، انگلیس و آلمان است، تصریح کرد: جایگاه ما در هوش مصنوعی در حوزه سلامت بین ۱۰ تا ۱۲ کشور اول است.

وی با تاکید بر اینکه ایران در سلول‌های بنیادی حرف برای گفتن دارد و در منطقه سرآمد هستیم، افزود:تجربه مهندسی بافت، سلول درمانی و سلول‌های بنیادی در کشور نشان داد که خیلی مسیرها را می‌توانیم به صورت میان بر برسیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه قبل از شیوع کرونا در دنیا استفاده از پزشکی راه دور یک دهم درصد بود، ابراز کرد:‌ اما در دو سال گذشته این میزان به ۴۳.۵ درصد رسیده است.

زالی با طرح این پرسش که آیا می‌توانیم عمر بشر را در پزشکی آینده تغییر دهیم، گفت:بله، حتما. پیش بینی می‌شود در ۲۰۵۰ در برخی شرایط شغلی و سنی و گروه‌های خاص طول عمر بشر به ۱۱۵ سال برسد.

وی با تاکید بر اهمیت ورود دانشگاه‌ها به دانشگاه نسل سوم، بیان داشت:خوشبختانه با دور اندیشی رهبر معظم انقلاب بحث نهضت نرم افزاری و جنبش نرم افزاری، رشد علمی و شکوفایی علمی مورد توجه قرار گرفته و  پلتفرم‌های توسعه در دانشگاهها فراهم است.

زالی کلیدی ترین عنصر در دانشگاه نسل سوم را دانشجویان برشمرد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سلول های بنیادی عمر بشر دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • تجلیل از ۴۳ استاد سرآمد آموزشی استان کرمان
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد