Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرامیداشت سالروز شهادت شهید فخری زاده، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید فخری زاده، دانشمند هسته ای کشورمان شب گذشته به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه آزاد، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و خانواده شهید فخری زاده، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عین الهی، وزیر بهداشت در این مراسم با اشاره به ترور شهید فخری زاده گفت: تاریخ نماینگر صفحات مختلفی از جنایات مختلف دشمن است که در تاریخ گم نخواهد شد. شهید فخری زاده با فعالیت هایی که در بخش های مختلف انجام داده بخش درخشانی از تاریخ انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه نخبگان و دانشمندان در مشکلات مختلف از زمان دفاع مقدس تا امروز همواره رهگشا بودند به موضوع کرونا اشاره کرد و گفت: در مراکز واکسیناسیون  در لایه‌های متعدد جوانان متدین و ولایتمدار خود را نشان داد و امثال شهید فخری زاده و شهریاری‌ها الگوی این جوانان هستند.

عین الهی با تاکید بر اهمیت روحیه جهادی در دانشگاهها مهمترین مسئله امروز را پژوهش های کاربردی دانست و گفت: ما 800 مرکز پژوهشی داریم که نباید هدفشان فقط تولید مقاله باشد. دانشگاه های ما نباید فقط ویترین باشند زیرا امروز نیازمند پژوهش های کاربردی هستیم تا مشکل مردم حل شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه رشد علمی و مراکز تحقیقاتی ما یعنی مرگ بر آمریکا، افزود: تشویق دانشجویان به مهاجرت از کشور خیانت به ملت است. نگاه ما باید به داخل  و اینکه ما می توانیم را عملی کنیم. شهید فخری زاده نمونه عملی ما می توانیم بود.

وی در پایان اضافه کرد: دشمن از علم و دانش و دانشمند ما می ترسد و ما نیز باید دانشمندان متدینمان را زیاد کنیم. امیدوارم دانشگاه‌های ما دانشگاه بشوند و راه اصلی خود که همان حل مشکلات کشور است  را پیدا کنند.

** فخری زاده بین دانشهای بنیادین و دفاع پل می زد

طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد و از دوستان شهید فخری زده نیز در این جلسه طی سخنانی گفت: در تاریخ خواهند گفت در ایران اسلامی دانشگاهی مزین به نام شهید بهشتی بود که در آن مکتبی بود که فارغ التحصیلان و استادان این دانشگاه علم را برای اقتدار کشور به کار می گرفتند و شهید فخری زاده دانش آموخته همین مکتب بود. افتخار ما این است که دشمن این دانشگاه را تحریم کرد و لکه ننگی برای آنها شد.

وی افزود: دانشمندان ما را جلوی همسرانشان به شهادت رساندند و زهی خیال باطل که جامعه علمی ما از این قساوت آنان پای پس بکشد،

رئیس اسبق دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دانشمند از نگاه قرآن هم دل و هم عقل دارد و فخری زاده هم چنین بود، تصریح کرد: شهیدفخری زاده فقط شهید صحنه دفاع نیست، یکی از ویژگی های ممتازش این بود که بین دانشهای بنیادین و دفاع، پل می زد. شهید فخری زاده را شهید جامعه دانشگاهی می دانیم که توانایی تبیین دستاوردهای علمی را نزد فرماندهان نظامی داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید فخری زاده شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام حسن پورعلی در مراسم بزرگداشت روز معلم و هفته عقیدتی سیاسی که در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله ارومیه برگزار شد، با تبریک روز معلم گفت: روز معلم یکی از رویدادهای مهم و ارزشمند است که از زحمات و تلاش‌های معلمان تجلیل می شود و معلمان نقش بسیار مهمی در جامعه دارند؛ آن‌ها افرادی هستند که نه‌تنها دانش را به دانش‌آموزان انتقال می‌دهند، بلکه موجب شکوفایی استعدادها و رشد فردی آن‌ها نیز می‌شوند. این روز فرصت مناسبی برای قدردانی از معلمان است.

وی با اشاره به شخصیت آیت‌الله مطهری افزود: آیت‌الله مطهری یکی از شخصیت‌های برجسته و تأثیرگذار در تاریخ ایران معاصر و یک عالم، فیلسوف، و سیاستمدار بود که با دانش و عقایدش تأثیر فراوانی بر جامعه و فرهنگ ایران گذاشت. شهید مطهری با داشتن دیدگاه‌های فراگیر و اندیشه‌های عمیق، به گسترش فرهنگ علمی و دینی در ایران کمک کرد.

مسئول تعلیم و تربیت سپاه ارومیه خاطرنشان کرد: آیت‌الله مطهری با داشتن دیدگاه‌های ترکیبی از دین و علم، سعی کرد تا تطابق و هماهنگی بین این دو را ترویج کند و او همچنین در زمینه سیاست نیز فعالیت داشت و نقش مهمی در دوران انقلاب اسلامی ایران ایفا کرد.

وی در ادامه با تبریک هفته عقیدتی سیاسی تصریح کرد: هفته عقیدتی، سیاسی بهترین فرصت برای تبیین ارزش های انقلابی و ترویج فرهنگ تعلیم و تربیت دینی است.

حجت الاسلام پورعلی ادامه داد: فرهنگ اسلامی به عنوان بالاترین جایگاه در عرصه علم و تربیت، در سپاه پاسداران نهادینه شده و این نهاد انقلابی با این رویکرد مقدس از ارزش های انقلاب اسلامی در کشور و منطقه صیانت می کند.

وی یادآور شد: وظیفه اصلی سپاه پاسداران به عنوان یکی از نیروهای مسلح کشور، صیانت از انقلاب اسلامی است و به همین دلیل مسائل اعتقادی و معارف اسلامی اولویت تمام برنامه های این نهاد انقلابی قرار دارد.

‌مسئول تعلیم و تربیت سپاه ارومیه در پایان به خطاب به طلاب گفت: با توجه به اهمیت این هفته، بهتر است که همگی به ترویج اندیشه‌های موضوعی و ارتقای اهمیت آنها ،در جامعه توجه ویژه‌ای داشته باشیم. امیدوارم این هفته، برای همه‌ی ما فرصتی باشد برای بررسی عمیق‌تر ارزش‌ها و عقاید سیاسی و انسانی که ما را به یک جامعه بهتر هدایت می‌کنند.

 

 

دیگر خبرها

  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • تشییع پیکر مطهر شهید محمدرضا غضبان
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای علمی جامعه اسلامی قلم زد
  • مراسم تجلیل از معلمان نمونه آستارا برگزار شد
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین