Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر سعدالله نصیری، ریاست دانشگاه شهید بهشتی در آیین اختتامیه این رویداد با اشاره به اینکه بین ایده های ارایه شده ، تعداد زیادی بسیار ابتدایی به نظر می رسیدند اما در فرآیند شتابدهی به شکوفایی رسیدند و توسعه یافتند تاکید کرد: چنین رشد و بالندی به خوبی این حقیقت را اثبات می کند که به دست مدیران، مجریان و جوانان می توان کارهای بزرگی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: دانشگاه شهید بهشتی نخستین دانشگاه ایران است که مراکز نوآوری در متن آن فعالیت دارند و هدف از این نگرش فعالیت همزمان اساتید و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در زیست بوم نوآوری و کسب و کار است.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن تاکید بر حمایت دانشگاه از طرح نوآ اذعان کرد: جامعه و دانشگاه بر روی یکدیگر اثر گذار هستند و باید شرایط پیشرفت دانشگاه و ارتقا دانشگاه به نسل چهارم را فراهم کرد.

در ادامه دکتر اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با وجود قدمت کم، در زیست‌بوم نوآوری کشور جزو رتبه‌های برتر می یاشد گفت: ما در معاونت علمی سعی کرده‌ایم حداکثر حمایت‌ها را از این فضا به عنوان تسهیل‌گر داشته باشیم.

وی افزود: دانشگاه شهید بهشتی با توجه به همکاری نزدیک با دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جریان نوآوری در گام دوم انقلاب برخوردار است، چرا که هم زیرساخت‌های توسعه‌ای و هم ابزارهای سیاستی مناسب را در اختیار دارد.

قادری فر تاکید کرد: در کنار پارک، صندوق پژوهش فناوری نیز فعال است که تامین مالی را برعهده دارد و این امر می‌تواند به پیشبرد اقتصاد دانش‌بنیان در کشور کمک کند.

وی افزود: خروجی های موفق طرح نوآ مورد حمایت‌های معنی‌دار ما خواهند بود اما ایده‌های شکست خورده نیز فراموش نخواهند شد چرا که نیاز است تا نیروهای انسانی مستعد حفظ شوند.

رییس مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان سخنانش تاکید کرد: باید فضای مناسبی برای دانشجویان و اقتصاد خلاق فراهم شود تا خروجی‌های زیست بوم نوآوری به نتیجه برسد.

دکتر کورش پرند رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، در ادامه مراسم ضمن تشریح روند شکل گیری مراکز نوآوری عنوان کرد:اولین و مهم‌ترین قدم جذب حمایت رئیس دانشگاه بود و پس از آن همکاری با روسای هر دانشکده و پژوهشکده صورت گرفته و تخصیص حد اقل 2000 متر فضا جهت ایجاد 18 مرکز نوآوری از نتایج این همراهی است.

دکتر پرند با اشاره به این نکته که ۱۵ نفر از مدیران این مراکز کمتر از ۴۵ سال سن دارند که این مدیران جوان، آینده‌ فناوری دانشگاه را فراهم می‌کنند افزود: زیرساخت ایجاد شده قادر خواهد بود در زمینه‌های کارآفرینی، نوآوری، اشتغال‌پذیری و تجاری سازی عمل کرده و به توانمند سازی دانشگاه کمک نمایند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی یکی از مهم ترین نتایج تاسیس مراکز نوآوری، شبکه‌سازی بزرگ در حوزه‌ فناوری عنوان کرد و طرح نوآ را به عنوان یکی از خروجی های موفق مراکز نوآوری دانست که صفر تا صد آن انجام شده و می‌تواند هر سه یا شش ماه یکبار در دانشگاه تکرار شود.

در بخش پایانی آیین اختتامیه‌ رویداد نوآ، دکتر علی اصغر سعدآبادی؛ رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهیدبهشتی ، روند اجرایی این طرح را تشریح کرد.

سعدآبادی در ابتدای صحبت بیان کرد : پس از فراخوان این طرح در آبان ماه 1399 ،580 ایده از سراسر کشور به دبیرخانه رویداد ارسال شد.این ایده ها توسط شورای راهبردی هر مرکز غربال شدند که 128 ایده وارد فرآیند پیش شتابدهی شدند.

وی ادامه داد: در پایش اولیه رویداد که در اردیبهشت برگزار شد 26 تیم واجد شرایط حضور در اختتامیه شناخته شدند و برای اکثر تیم های باقی مانده امکان استقرار در مراکز نوآوری فراهم خواهد بود.

سعدآبادی در پایان اظهار امیدواری کرد تیم‌ها بتوانند کسب و کار خود را گسترش داده و چرخه‌ تجاری سازی را به انتها برسانند و افزود: تیم‌های برتر از حمایت‌های مالی و معنوی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بهره‌مند خواهندشد‌.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: طرح نوآ مراکز نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مراکز نوآوری طرح نوآ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران