Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۱۷ رشته مقطع مختلف تحصیلی با تاکید بر رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس دانشگاه، اعضاء و جمعی از مسئولان برگزار شد، موضوعات متعددی مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از پیشروترین مراکز، اصلاح فرایند‌های پرداختی و مصوبات را با جدیت دنبال می‌کند؛ گفت: مصوبات جلسات هیئت امنا در ارتقا، تعالی و رفع مطالبات کارکنان هیئت علمی و غیر هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اثرگذار است.

وی در این جلسه با اشاره به اقدامات معاونت‌های مختلف دانشگاه، کسب رتبه‌های برتر کشور در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی و رشد قابل توجه در آزمون‌های بورد تخصصی نسبت به معدل کشوری را از جمله دستاورد‌های حوزه آموزش دانشگاه دانست.

دریافت نشان‌های برتر و هفت دیپلم افتخار توسط دانشجویان دانشگاه در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان، رشد قابل توجه در زمینه تولید محتوای آموزش مجازی، افتتاح مرکز آزمون الکترونیک و اصلاح هرم اعضای هیئت علمی و بهبود نسبت استاد به دانشجو از دیگر مواردی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به آن اشاره کرد.

زالی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۱۷ رشته مقطع مختلف تحصیلی با تاکید بر رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه خبر داد و کسب رتبه دوم در حوزه پژوهش و رتبه اول فناوری در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را از افتخارات پژوهشی دانشگاه دانست.

وی  همچنین رتبه سوم کشوری و رتبه ۵۸۰ جهانی در رتبه‌بندی دانشگاه درنظام وبومتریکس، قرارگیری در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان در نظام رتبه‌بندی شانگهای، رتبه دوم دانشگاه در بین ۸۰۰ دانشگاه برتردنیا در نظام رتبه‌بندی تایمز و ارتقا رتبه دانشگاه از ۵۷۲ به ۵۲۶ جهان در نظام رتبه‌بندی لایدن از جمله دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه دانست.

زالی ارتقای ظرفیت اتاق تمیز، طراحی و راه‌اندازی مجموعه بیوبانک، استقرار چهار شتاب دهنده و راه‌اندازی دوره فلوشیپ آموزش، پژوهش و فناوری با رویکرد توانمند سازی در دانشگاه را بخش دیگری از اقدامات ارزشمند معاونت پژوهشی عنوان کرد.

وی با اشاره به توسعه همکاری‌های بین دانشگاهی ملی و بین‌المللی دانشگاه، از امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های بین‌المللی و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای جذب دانشجویان خارجی خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به تامین تجهیزات پزشکی در حوزه درمان گفت: افزایش تعداد رادیولوژی دیجیتال از چهار به ۲۲ دستگاه، افزایش بیش از ۱۲۰ تخت اورژانسی، استقرار ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز و نصب پنج تانک اکسیژن مایع و تحویل بیش از ۲۵ دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی با هدف ارتقا خدمات درمانی در مراکز تحت پوشش دانشگاه انجام شده است.

کاهش شاخص میزان مرگ نوزادان، کودکان و افزایش پوشش غربالگری نوزادان به میزان ۹۷ درصد و رسیدن به حد مطلوب شاخص نمونه گیری نامناسب غربالگری نوزادان، اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت و جذب و تربیت سفیران سلامت خانوار از جمله اقدامات معاونت امور بهداشتی بود که زالی به آن اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به اجرای برنامه ترویج و توسعه خود مراقبتی در ایام شیوع بیماری کووید ۱۹ اشاره کرد و از طراحی سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی و داشبورد‌های تخصصی کووید ۱۹ با هدف دسترسی به اطلاعات بروز و بر خط در زمینه اقلام دارویی بیمارستان‌ها خبر داد.

رشد ۱۰۰ درصدی نظارت بر روند فعالیت کارخانجات و کارگاه‌های تولید مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی، بازدید‌های فنی مطابق با ارزیابی‌های جدید سازمان غذا و دارو و افزایش و آنالیز ۲۶ درصدی محصولات کشاورزی پایش شده برای آنالیز باقیمانده سموم بخش دیگری از صحبت‌های رئیس دانشگاه بود.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه دانشجویی و فرهنگی اشاره کرد و برگزاری اردو‌های جهادی، طراحی و اجرای عملیات ارزیابی ریسک در خوابگاه‌ها و انجام فعالیت‌های ویژه در حوزه سلامت روان دانشجویان را از جمله این موارد دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از تکمیل و راه اندازی بیمارستان انصار الغدیر و بومهن، پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش، اتمام مطالعات فاز یک معماری پردیس جامع دانشگاه و اجرای طرح‌های عمرانی تکمیل شده در بخش بهداشت و درمان خبر داد.

در ادامه این نشست جلسه وارد دستور کار شد و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تعدادی از موارد مطرح شده به تصویب اعضا رسید.

در این جلسه اعضای هیئت امنا از تلاش‌های شبانه روزی علیرضا زالی در ستاد مقابله با کرونای تهران که با هدف کاهش شیوع بیماری صورت پذیرفته قدردانی کردند.

اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه در سال ۱۴۰۰ با حضور علی اکبر ولایتی، ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت امنا، مجامع و شوراها، سیدجلیل حسینی، ایرج فاضل و جمعی از مسئولان دانشگاه، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیرضا زالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته های تحصیلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی راه اندازی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال

وزیر بهداشت از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد و سهم شرکت کنندگان زن و مرد را در این آزمون به ترتیب ۵۲ و ۴۸ درصد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی امروز_ پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد شش هزار و ۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان زن و پنج هزار و ۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان مرد هستند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت کننده می‌توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از سه هزار و ۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد و امسال نیز ۱۲ درصد افزایش ظرفیت خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دفترچه این آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند، اظهار داشت: این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی در مورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه‌ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت.

افزایش تعرفه دستیاران پزشکی در دولت مردمی

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌های دستیاران پزشکی از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد ۱۲ میلیون تومان و دستیاران متأهل ۱۵ میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت به همراه علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از محل برگزاری آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بازدید کرد.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با رقابت ۱۲ هزار و ۳۵۸ داوطلب امروز در در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران برگزار شد.

کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار گیرد که بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند. امکان انتخاب رشته برای داوطلبانی که بر اساس مفاد راهنمای مربوطه نمره لازم را کسب کرده‌اند فراهم می‌شود.

کد خبر 750139

دیگر خبرها

  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین